OSTA PILET
LIITU FACEBOOKIS

SS16 värske telereklaam!

Share on VKTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Peoprogrammi meelitusvagun!

→ → FACEBOOK üritus!

Share on VKTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Simple Session 16 plakatiseeria

ss-posters-FACEBOOK

Share on VKTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Meil on hea meel teatada, et Felipe Gustavo võistleb Simple Sessionil!


Felipe Gustavo on kuulus ennekõike oma kodulinnas Brasílias, kus teda teatakse kui rulasõitjat, kes järgnes oma unistusele ja saavutas selle, mida tahtis – temast sai elukutseline rulasõitja. Nüüd elab mees Los Angeleses Californias ja on kiiresti tõusmas maailma üheks parimaks tänavastiili rulasõitjaks.

Felipe hakkas kodumaal võistlusi võitma juba teismeeas, mis andis talle tõuke profikarjäärile mõtlema hakata. Aastal 2007 sõitis 16aastane Felipe Floridasse, et võistelda amatöör-rulasõitjate kõige kõvemal õistlusel nimega Tampa Am – see oli Felipe esimene rahvusvaheline võistlus ja ühtlasi tema esimene mainekas esikoht, mis pani aluse kogu ta edasisele karjäärile.

Aastal 2012 debüteeris Felipe professionaalide võistlusel Tampa Pro, kus saavutas viienda koha. 2013. aastal tuli tal koos Plab Bga välja esimene täispikk video “Felipe Gustavo is PRO!”, mis filmiti üles Hiinas, Barcelonas ja LAs.

Tänu headele tulemustele X Games’il ja Tampa Prol 2015 teenis Felipe ihaldatud kutse Street League rulavõistluse maailmaturneele – see on võistlus, kuhu pääsevad vaid valitud parimad rulatajad.

Nüüdseks juba pool ilma läbi reisinud Felipe tuleb Eestisse esimest korda. Nagu ta ise ütleb, siis ükskõik kus riigis ta viibib, siis rulaga sõites tunneb ta ennast kõikjal alati hästi.

Instagram: fgustavoo
Kodulinn: Brasilia, Brazil
Resideerub: Los Angeles, CA
Stance: Goofy, (sõidab parem jalg ees)
Vanus: 25,   (2016)
Staatus: Pro
Sõidab 7,625“ laiuse lauaga.
Sponsorid: Plan B, Venture, FKD, Bones Wheels, DC, Nixon,The Boardr, Foot Print Insoles, Red Bull, Grizzly Grip, Diamond

Share on VKTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Nate Wessel räägib Simple Sessioni pargi disainimisest

Share on VKTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Chase Webb tuleb Simple Sessionile!

Chase Webb on tulemas Simple Sessionile!

Californiast pärit rulataja Chase Webb on kinnitanud osalemise tänavusel Simple Sessionil.
Chase on tohutu trikipagasiga kutt, kes oskab sõita nii tänaval kui rulapargis.
Dave debüteeris oma esimese täispikka rulavideoga 2014 aastal.

Küsisime Chase käest mõned küsimused.

Mida oled sa kuulnud Simple Sessioni kohta?
“Head mälestused, ilus linn ja kaunid naised.”

Milline on sinu lemmik rulatatav element?
“Kõik quarterid ja transferid.”

Mis on su kõige uuem trikk?
“Back 180 to fakie 5-0”

Ootused Simple Sessionle?
“Lähen vooluga kaasa. Loodan et tuleb hea nädalavahetus!”

Sinu lemmik muusika?
“Mulle meeldib dubstep ( borgore “wild out”)”

Mõni sõna fännidele!
“Skateboarding rules!”

 

Share on VKTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

USA rulasõitja Dave Bachinsky osaleb Simple Sessionil!

fkd_team_bachinsky

Dave Bachinsky tulemas Simple Sessionile!

Californiast pärit Pro rulataja Dave Bachinsky on kinnitanud osalemise tänavusel Simple Sessionil.
Dave teeb stiilseid ja raskeid trikke nii rulapargis kui tänavasõidus. Lisaks on Dave tuntud kui kutt kes tegi esimesena El Toro trepist kicklipi aastal 2006.

Share on VKTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Viimased tunnid, et broneerida SS16-e festivalipass varajase pääsukese erihinnaga!

uuuutikctes-fesar

Share on VKTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Uhiuue Simple Session 16 skatepargi disaini avalikustame sel nädalal!

Ole valmis…

SS14-buildup

Share on VKTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Simple Session 16 kütab volbrinädalavahetuse adrenaliinist kuumaks

IMG_1802 copy

Juba 16 aastat Eesti publiku talve ja kevadesse põnevust ja adrenaliini pumbanud suurejooneline BMX- ja rulavõistlus Simple Session hullutab sel aastal publikut volbrinädalavahetusel, 30. aprillil ning 1. mail Saku Suurhallis. Piletid tulevad müügile veebruari alguses ning kuni kuu lõpuni on festivalipassid saadaval erihinnaga.

Võistlused lööb lahti laupäev, 30. aprill, mil terve päeva jooksul toimuvad Saku Suurhallis nii rula- kui ka BMXi kvalifikatsioonid ning sõitmas näeb kõiki võistlusele pääsenud Eesti sõitjaid. Pühapäeval, 1. mail vallutavad pargi juba sõelale jäänud skeiterid ja trikiratturid, kelle osalusel kulmineerub Simple Session võimsate finaalidega, millele paneb punkti auhinnatseremoonia. Võistlustele eelneb treeningpäev (29. aprillil), mil kõik võistlema saabunud osalised saavad võistluspargis oma sõiduliinid paika panna ning trikke harjutada. Võistlusest võtab sel aastal osa 140 oma ala tippu umbes 30 riigist, tehes sellest kõige rahvusvahelisema action-spordi sündmuse maailmas.

Saku Suurhalli kerkib võistluse ajaks unikaalne ja hiigelsuur võistluspark, mis ühendab mõlema võistlusala väga erinevad ning keerukad nüansid geniaalselt üheks vingeks vaatemänguplatsiks. Pargi autoriks on kümnendat aastat X Games’i, Red Bull Skylines’i, Nike Pro ja teiste maailma tippvõistluste number üks pargidisainer Nate Wessel, kelle käe all on valminud ka Peetri külas veebruari alguses uksed avanud Spot of Tallinn elamusspordikeskuse kogu konseptsioon ja kujundus.

Mõlema ala finaalidest teeb eksklusiivselt suurejoonelise ja põneva kommenteeritud otseülekande Red Bull TV, mis on vaadatav kõikidel moodsatel mobiiliseadeldistel, lisaks veel terve rea platvormide vahendusel: Apple TV, XBox 360, Amazon Kindle Fire, Samsung TV ja Google Chromecast. Kvalifikatsioonidele saab otse kaasa elada veebilehel Extreme.com ning võistluse kodulehel Session.ee, kuhu jooksevad sisse ka punktitabelid ning saab live’is jälgida fännide sotsiaalmeedias toimuvat.

Simple Sessionit saadab läbi pika nädalavahetuse pöörane peoprogramm ööklubides ja peopaikades üle Tallinna.

Piletid Simple Session 16-le tulevad Piletilevisse müügile veebruari alguses ning kuni veebruari lõpuni on festivalipassid kiirematele erihinnaga. Saadaval on ka väga piiratud kogus VIP-pääsmeid, mille komplekti kuulub lisaks eksklusiivsele ligipääsule võistlejate alale ka piiramatu peopakett ja Simple Sessioni kingikott.

Esimene Simple Session toimus 2001. aastal Tartus ning on oma ala Euroopa suurima sisevõistlusena teinud kõrgtasemelisi otseülekandeid juba aastast 2006, jõudes miljonite vaatajateni üle maailma. Täna on Simple Session globaalses action-spordi kalendris kanda kinnitanud kui üks oodatumaid, vaadatumaid ning enimkajastatud võistlusi, mis toob kokku oma ala tipptegijad ja tõusvad tähed igast ilma otsast, andes kohalikele talentidele võimaluse võistelda absoluutsete parimatega. Veebiülekannet võistlusest jälgivad sajad tuhanded silmapaarid ning võistlust on lisaks erialaväljaannetele kajastanud telekanalid Extreme Sports Channel, Eurosport, ESPN, Fuel TV, Fox Sports ja MTV. Simple Session 15 võistlused jõudsid läinud suvel Red Bull Signature Series ekstreemspordisaadete sarjas USA juhtiva telekanali NBC Sports eetrisse, mis levib 120 miljonis kodus üle riigi.

Vaata Simple Sessioni eelmise aasta parimaid hetki: BMX / RULA.

NBC saadet näeb täispikkuses SIIT.

Võistlejate nimekirjad, ajakava ning võistlusreeglid leiab võistluse eel Simple Sessioni kodulehelt.

Jooksvate uudiste ja võistlejate avalikustamisega saab kursis püsida Simple Sessioni Facebooki lehel.

Share on VKTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone