OSTA PILET
LIITU FACEBOOKIS

Meil on hea meel teatada, et Felipe Gustavo võistleb Simple Sessionil!


Felipe Gustavo on kuulus ennekõike oma kodulinnas Brasílias, kus teda teatakse kui rulasõitjat, kes järgnes oma unistusele ja saavutas selle, mida tahtis – temast sai elukutseline rulasõitja. Nüüd elab mees Los Angeleses Californias ja on kiiresti tõusmas maailma üheks parimaks tänavastiili rulasõitjaks.

Felipe hakkas kodumaal võistlusi võitma juba teismeeas, mis andis talle tõuke profikarjäärile mõtlema hakata. Aastal 2007 sõitis 16aastane Felipe Floridasse, et võistelda amatöör-rulasõitjate kõige kõvemal õistlusel nimega Tampa Am – see oli Felipe esimene rahvusvaheline võistlus ja ühtlasi tema esimene mainekas esikoht, mis pani aluse kogu ta edasisele karjäärile.

Aastal 2012 debüteeris Felipe professionaalide võistlusel Tampa Pro, kus saavutas viienda koha. 2013. aastal tuli tal koos Plab Bga välja esimene täispikk video “Felipe Gustavo is PRO!”, mis filmiti üles Hiinas, Barcelonas ja LAs.

Tänu headele tulemustele X Games’il ja Tampa Prol 2015 teenis Felipe ihaldatud kutse Street League rulavõistluse maailmaturneele – see on võistlus, kuhu pääsevad vaid valitud parimad rulatajad.

Nüüdseks juba pool ilma läbi reisinud Felipe tuleb Eestisse esimest korda. Nagu ta ise ütleb, siis ükskõik kus riigis ta viibib, siis rulaga sõites tunneb ta ennast kõikjal alati hästi.

Instagram: fgustavoo
Kodulinn: Brasilia, Brazil
Resideerub: Los Angeles, CA
Stance: Goofy, (sõidab parem jalg ees)
Vanus: 25,   (2016)
Staatus: Pro
Sõidab 7,625“ laiuse lauaga.
Sponsorid: Plan B, Venture, FKD, Bones Wheels, DC, Nixon,The Boardr, Foot Print Insoles, Red Bull, Grizzly Grip, Diamond

Share on VKTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone